Wednesday, October 18, 2017

His Eminence DR. Madhu Krishan, The Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For International Relations , The Founder Chairman Of The ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE - USA " AUGP" and all the Board Of Governors Of The Wold Governing Council Of AUGP from more than 77 Nations have expressed their Heartiest Congratulation To Our International Governor HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO ♛ LL.D., J.D., Ph.D's., D.D., J.C.D., J.S.D. ; ♛ HRH ♛ ROYAL GRAND VIZIER; ♛ AMBASSADOR, JUDGE,;SUPREME CHIEF JUSTICE. for his induction as Governor in the The Maori Tribal Central Bank of the Sovereign State of Te Atua E Wa Aotearoa.

www.augp.edu.in  www.augp.webs.com   Email -  augp.info@gmail.com

His Eminence DR. Madhu Krishan, The Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For International Relations , The Founder Chairman Of The ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE - USA  " AUGP" and all the Board Of  Governors Of The Wold Governing Council Of  AUGP from more than 77 Nations have expressed their Heartiest Congratulation To  Our International Governor  HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO   ♛ LL.D., J.D., Ph.D's., D.D., J.C.D., J.S.D. ; ♛ HRH ♛ ROYAL GRAND VIZIER; ♛ AMBASSADOR, JUDGE,;SUPREME CHIEF JUSTICE. for his induction as Governor in the The Maori Tribal Central Bank of the Sovereign State of Te Atua E Wa Aotearoa.
Recently HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO  had also Received a very Prestigious Award from His Eminence Dr. Madhu Krishan in The Head Quarter Of UNITED NATIONS , New York . The Prestigious AWARD , namely " ACADEMY NOBEL PEACE AWARD "  along with Doctorate Degree was Conferred upon HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO By His Eminence DR. Madhu Krishan  , see this link --http://blogaugporg.blogspot.al/2017/06/his-eminence-dr-madhu-krishan-eminent.html

A Brief Profile Of  HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO 
             
HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO  ∴ ♛ LL.D., J.D., Ph.D's., D.D., J.C.D., J.S.D.
HIS ROYAL HIGHNESS
♛ HRH ♛ ROYAL GRAND VIZIER
♛ AMBASSADOR, JUDGE,
SUPREME CHIEF JUSTICE.
HIS ROYAL HIGHNESS G∴M∴R∴P∴
HRH ROYAL CROWN PRINCE PERCY.
HRH HIS ROYAL GRAND VIZIER OF EAST JAVA - SOVEREIGN STATE TE ATUA E WA, MĀURI GOVERNMENT OF AOTEAROA,
SOVEREIGN GLOBAL BANK OF AOTEAROA
DIRECTOR MEMBER OF THE BOARD AND CHIEF ADVISOR TO THE PRESIDENT.
SUPREME CHIEF PROTECTOR OF THE UNITED NATIONS DECLARATION ON THE RIGHTS OF INDIGENOUS PEOPLE'S.
His Royal Highness HRH Royal Grand Vizier of the Sovereign State Te Atua E Wa, MĀURI GOVERNMENT OF AOTEAROA and HRH Sultan Muhammad Hasan Kuth Pangrango Supreme Elder of the Sovereign State Te Atua E Wa, Sultanate of East Java of Indonesia.
Ambassador at-large Extraordinary, Plenipotentiary & Permanent Representative of the SOVEREIGN STATE TE ATUA E WA, MĀURI GOVERNMENT OF AOTEAROA
To United Nations - UN General Assembly - UN Security Council.
SUPREME CHIEF PROTECTOR OF THE UNITED NATIONS DECLARATION ON THE RIGHTS OF INDIGENOUS PEOPLE'S.
High Commissioner of Human Rights WHC - World Humanity Commission in 202 countries.
••••PRIVACY NOTICE***
Warning--any person and/or institution and/or Agent and/or Agency of any (All) (International Law) governmental structure including but not limited to the United States Federal Governmental, EU, also using or monitoring/using this website or any of its associated websites, any Social Media sites,
"YOU Do NOT Have" my permission to utilize any of my profile.
1963 to 2017copyright.
"All rights reserved"

Posted By :- The Media Team Of HRH AMB. DR. PERCY TAMAYO

By:-

#Media Department 
WHC General Assembly Headquarters of the World Humanity Commission (WHC) New - York, United States of America

Tuesday, October 17, 2017

His Eminence Dr. Madhu Krishan, The Eminent Scientist , The Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For Intl. relations cum The Founder Chairman Of The Academy Of Universal Global Peace - USA " AUGP " along with H.E. Dr. Shefki Hysa The Governor Of DIPLOMATIC MISSION DMPP , Europe & Balkans , After The Seminar On The Topic Of "ROLE OF SCIENCE IN ESTABLISHING GLOBAL PEACE & SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF NATIONS" Conferred Doctorate Degree & Gold Medal Award Of Mahatma Gandhi Peace Award and Mother Teresa Peace Award To The Chief Rector Prof. Dr. URAN BUTKA Of The Science Academy/ University. Many Universities Rectors, Professors, Academicians, Scientists, Top Parliamentarians , Director General Of Education Department Dr. Lumturi Vladi , Participated in the Historical Ceremony

www.augp.edu.in    www.augp.webs.com  E augp.info@gmail.com


His Eminence Dr. Madhu Krishan, The Eminent Scientist , The Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For Intl. relations cum The Founder Chairman Of The Academy Of Universal Global Peace - USA " AUGP "  along with H.E. Dr. Shefki Hysa The Governor Of DIPLOMATIC MISSION  DMPP , Europe & Balkans , After The Seminar On The Topic Of "ROLE OF SCIENCE IN ESTABLISHING GLOBAL PEACE & SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF NATIONS"  Conferred Doctorate Degree & Gold Medal Award Of Mahatma Gandhi Peace Award and Mother Teresa Peace Award To The Chief Rector  Prof. Dr.  URAN BUTKA Of The Science Academy/ University. Many Universities Rectors, Professors, Academicians, Scientists, Top Parliamentarians , Director General Of Education Department Dr. Lumturi Vladi , Participated in the  Historical Ceremony .

His Eminence Dr. Madhu Krishan in his Address mentioned the Role Of Science & Technology Universities Vital Role in Establishing Global Peace as many Scientists are buzy in making Nuclear  Boms, Biological and Chemical Weapons which is Devastating This Earth Planet .
H.E Dr Shefki Hysa also Spoke in Length about The  Role Of Diplomatic Mission  DMPP and Academy Of Universal Global Peace - USA in Establishing Global Peace In A Very Efective manner World Wide . 
Prof. Uran 
For Photos Of The Ceremony Kindly Click Here ------->


A Brief Profile Of  Prof. DR. URAN BUTKA


Uran Butka ka lindur në Tiranë, në një familje të madhe atdhetare dhe intelektuale, nipi i patriotit të shquar Sali Butka dhe i biri i martirit Safet Butka.
Në kohën e regjimit komunist, i internuar me gjithë familje në vitin 1945 në kampin e përqendrimit të Krujës, rrethuar me tela me gjemba.
Mësues, në disa rrethe të vendit, kur kishin nevojë për arsimtarë. Në vitin 1961 kreu studimet me korespondencë në Universitetin e Tiranës, fakulteti Histori-Filologji. U pushua nga puna si mësues për motive politike dhe provoi punët më të vështira fizike. Në vitin 1976 u internua sërish nga Tirana me gjithë familje në Tropojë dhe mandej në Martanesh për njëmbëdhjetë vjet (1976-1987).
U kthye në prag të ndryshimit të madh. Mori pjesë aktive në Lëvizjen Demokratike të viteve ’90 dhe në rrëzimin e diktaturës. Drejtues i Shoqatës Kombëtare të të përndjekurve politikë të Shqipërisë. Kryeredaktor i gazetës “Liria”, duke filluar nga viti 1991 e në vazhdim. Nëndrejtor i gjimnazit “Ismail Qemali” Tiranë, 1991-1992. Anëtar i Kryesisë së Partisë Demokratike dhe i Këshillit të saj Kombëtar.(1991-2005).
Prej vitit 1997 e në vazhdim është marrë kryesisht me punë studimore-shkencore kryesisht në fushë të historisë kombëtare, publicistikës, letërsisë, si edhe me pjesëmarrjen në konferenca ndërkombetare në SHBA dhe Europë për diversitetin dhe komunikimin kulturor, bashkëpunimin dhe komunikimin ndërkombëtar per paqen dhe prosperitetin në botë. Ka botuar në organet e shtypit shqiptar dhe revista shkencore me qindra artikuj studimorë për ngjarje historike e personalitete të kulturës shqiptare dhe europiane. Po ashtu ka botuar një varg veprash historike për ndriçimin e të vërtetës historike, por edhe për paqtimin e bashkimin kombëtar. Një pjesë e përkthyer edhe në gjuhën angleze.
Deputet dhe politikan aktiv në Parlamentin Shqiptar në dy legjislatura: 1992-1996 dhe 1996-1997. Kryetar i Komisionit parlamentar të Mediave dhe të Kulturës në të dy legjislacionet. Kryetar i Komitetit për vlerësimin e figurave kombëtare, 1992-1997. Në fushë te letersisë ka botuar përmbledhje me tregime e novela dhe romane, për të cilat ka marrë edhe çmimin kombëtar “Penda e argjendtë” Po ashtu, dhjetra skenarë filmash dokumentarë për të djeshmen historike dhe të sotmen në tranzicion. Aktualisht: Drejtor i Institutit të Studimeve Historike “Lumo Skendo”, Tiranë.
Duke u nisur nga këto veprimtari, Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet e dekoron z.Uran Butka me doktoraturë Honoris Causa në Diplomaci Nderkombetare si dhe Medaljen e Artë Urdhri i Misionarit te Paqes të Shenjtores Nënë Terezë…..
Uran Butka shquhet në fushë të letërsisë dhe artit, të publicistikës dhe shkencës së historisë, por edhe si aktivist i paqes dhe prosperitetit. Qysh në fillesat e demokracisë në vitin 1992, ai bëri thirrje për paqe sociale dhe kërkoi nga të përndjekurit politikë të mos ndërmërrnin asnjë akt dhune, por t’ia linin në dorë drejtësinë shtetit demokratik. Në të vertetë nuk u bë asnjë akt hakmarrjeje apo dhune nga ish të persekutuarit politikë. Ndërkohë në gjithë veprat e tij, ai përshfaq humanizmin dhe paqen mes njerëzve dhe respektimin e ligjit. Po ashtu, reforma demokratike, orientimin perëndimor dhe integrimin e Shqipërisë në Europë.

Posted By :- Arba Berdica,
Top Adviser Of DIPLOMATIC MISSION DMPP

Friday, October 13, 2017

His Eminence Dr. Madhu Krishan The Hony. Chairman Of DIPLOMATIC MISSION Cum Founder Chairman Of The ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE USA " AUGP " With The Governor Dr. Shefki Hysa along with Speaker /Chairman Of The Albanian Parliament Conferred Degrees, Gold Medals, Mahatma Gandhi Peace Award , Mother Teresa Peace Award and also Degree Certificates from American Diplomatic Mission & Of Academy Of Universal Global Peace - USA To Eminent Personalities, Parliamentarians, Top Leaders of Civil Societies etc On 11th October 2017

www.augp.edu.in  www.augp.webs.com    E augp.info@gmail.com

His Eminence Dr. Madhu Krishan The Hony. Chairman  Of DIPLOMATIC MISSION Cum Founder Chairman Of  The ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE  USA   " AUGP " With The Governor Dr. Shefki Hysa along with Speaker /Chairman Of The Albanian Parliament Conferred Degrees, Gold Medals, Mahatma Gandhi Peace Award , Mother Teresa Peace Award and also Degree Certificates from American Diplomatic Mission & Of Academy Of Universal Global Peace - USA To Eminent Personalities, Parliamentarians, Top Leaders of Civil Societies etc On 11th October 2017 . 

For More Photos Kindly Click Here ---->

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 11 people, people smiling, people standing

Image may contain: 6 people, people smiling

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Image may contain: 7 people, people standing

Friday, October 6, 2017

His Eminence Dr. Madhu Krishan The Eminent Scientist and Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For International Relation , and The Founder Chairman Of " THE ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE - USA " AUGP" along with The Board Of Directors had several Strategical Meetings With Many Government Ministers, Speaker Of Parliament , Parliamentarians , etc ,etc For Eco-Friendly Humanitarian Project in 1000 Acres Land For Creating Livelihood to Deprived Educated Youths and For Sustainable Development Of The Nation

www.augp.edu.in  www.augp.webs.com   Email  augp.info@gmail.com

His Eminence Dr. Madhu Krishan The Eminent Scientist and Ambassador Of AMERICAN DIPLOMATIC MISSION For International Relation  , and The Founder Chairman Of " THE  ACADEMY OF UNIVERSAL GLOBAL PEACE - USA "  AUGP" along with The   Board Of Directors had several  Strategical Meetings With Many Government Ministers, Speaker Of Parliament , Parliamentarians , etc ,etc For Eco-Friendly Humanitarian Project in 1000 Acres Land For Creating Livelihood to Deprived Educated Youths and For Sustainable Development Of The Nation

For More Photos Click Here ---->>

Image may contain: 7 people, people smiling, people standing

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing